Agrosped Hungaryaz élőállat szállítás szakértője

AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Az Agrosped Hungary Kft. 2001. óta végez nemzetközi- és belföldi élőállat-szállítást.

A belföldi fuvarfeladatok mellett egyre nagyobb teret nyert a nemzetközi szállítás, melyhez a legmegbízhatóbb technikai háttér és szakmai hozzáértés szükséges.

 

Főbb relációink: Németország, Dánia, Hollandia, Ausztria, Olaszország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Románia, Szerbia, Bosznia és természetesen Magyarország.

Szolgáltatásunk az élőállat-szállításon belül sertés- és malac szállítására specializálódott. Saját járműparkunkkal a minőségre, a tapasztaltra és a biztonságra helyezzük a hangsúlyt, hogy megfeleljünk az élőállat szállítási előírásoknak.

Az állatszállító felépítmények 5 szintesek, fix padozattal. Típusukat tekintve, Michieletto, Montull illetve Pezzailoli nyerges félpótkocsik. Hogy betartsuk útjaink során az állatjóléti előírásokat, mindegyik pótkocsi rendelkezik önitatós víztartállyal, hogy a szállítás során az állatok szopókákon (itatókon) keresztül a megfelelő mennyiségű vízhez jussanak.  Az itatórendszer fűthető, így a téli fagyok estén is megoldott az itatás. A nyári melegben pedig a ventilátorok biztosítják a szellőzést. A vezetőfülkéből vezérelhető a hőmérséklet-figyelés, így mindig az optimális szállítási feltételeket teremti meg az állatok számára ezzel megelőzi az egészségkárosodást. Ezeken felül biztosított a GPS nyomkövetés.

Sofőr csapatunk CE jogosítvánnyal rendelkezik. A vezetési és pihenőidőre vonatkozó előírások betartása érdekében az aktuális értékelési, ellenőrzési és archiválási programokat alkalmazzuk.

Cégünk telephelyén minden szállítás után teljesen kitisztítják, lemossák és fertőtlenítik az állatszállító járműveket.

Cégünk a német „QS” minőségbiztosítási szabvány által tanúsított.

(QS ID: 4953113177889; 348000HU19SZ028)