Agrosped Hungaryaz élőállat szállítás szakértője

AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Az Agrosped Hungary Kft. 2001. óta végez nemzetközi- és belföldi élőállat-szállítást.

A belföldi fuvarfeladatok mellett egyre nagyobb teret nyert a nemzetközi szállítás, melyhez a legmegbízhatóbb technikai háttér és szakmai hozzáértés szükséges.

 

Főbb relációink: Németország, Dánia, Hollandia, Ausztria, Olaszország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Románia, Szerbia, Bosznia és természetesen Magyarország.

Szolgáltatásunk az élőállat-szállításon belül sertés- és malac szállítására specializálódott. Saját járműparkunkkal a minőségre, a tapasztaltra és a biztonságra helyezzük a hangsúlyt, hogy megfeleljünk az élőállat szállítási előírásoknak.

Az állatszállító felépítmények 5 szintesek, fix padozattal. Típusukat tekintve, Michieletto, Montull illetve Pezzailoli nyerges félpótkocsik. Hogy betartsuk útjaink során az állatjóléti előírásokat, mindegyik pótkocsi rendelkezik önitatós víztartállyal, hogy a szállítás során az állatok szopókákon (itatókon) keresztül a megfelelő mennyiségű vízhez jussanak.  Az itatórendszer fűthető, így a téli fagyok estén is megoldott az itatás. A nyári melegben pedig a ventilátorok biztosítják a szellőzést. A vezetőfülkéből vezérelhető a hőmérséklet-figyelés, így mindig az optimális szállítási feltételeket teremti meg az állatok számára ezzel megelőzi az egészségkárosodást. Ezeken felül biztosított a GPS nyomkövetés.

Sofőr csapatunk CE jogosítvánnyal rendelkezik. A vezetési és pihenőidőre vonatkozó előírások betartása érdekében az aktuális értékelési, ellenőrzési és archiválási programokat alkalmazzuk.

Cégünk telephelyén minden szállítás után teljesen kitisztítják, lemossák és fertőtlenítik az állatszállító járműveket.

Cégünk a német “QS” minőségbiztosítási szabvány által tanúsított.

(QS ID: 4953113177889; 348000HU19SZ028)