Agrosped Hungaryaz élőállat szállítás szakértője

AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
AGROSPED Hungary járműpark
Sajtóközlemény

szechenyi_2020_nagy

Telephelyfejlesztés az Agrosped-Hungary Kft. nagykanizsai telephelyén

Európai Uniós forrás segítségével a telephely fejlesztésére került sor az Agrosped-Hungary Kft. nagykanizsai telephelyén, a GOP-2.1.1-12/B-2013-2085 pályázat keretén belül. Az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiírására benyújtott projekt 125,31 millió Forint támogatásban részesült.

Az Agrosped-Hungary 1999 óta működik, fő tevékenységi köre a közúti áruszállítás. A vállalkozás a megalakítása óta eltelt időszakban folyamatosan bővítette üzemméretét, megrendelői körét, aminek köszönhetően nem csak belföldi, de nemzetközi viszonylatban is egyre fokozni tudja jelenlétét.
A vállalkozás tulajdonosai a több lábon állás megteremtése miatt hajtották végre a beruházást, biztosítva ezzel a cég hosszú távú fennmaradását, további sikeres növekedését.

A 125,31 millió forint európai uniós támogatás segítségével került felépítésre egy csarnok valamint, benne kapott helyet a karbantartáshoz szükséges technológia valamint a telephelyen belüli térburkolásra és kerítés építésére is sor került.
A fejlesztés eredményeként a vállalkozás stabilitása biztosított, a több lábon állás lehetővé teszi a piaci pozíció őrzését és javítását is.
A beruházásnak köszönhetően a vállalat 17 darab munkahelyet tud megőrizni, valamint 1 munkahelyet teremtett.

További információ kérhető:
Agrosped-Hungary Kft.
06-30/939-9282